Zero Waste Ontschminkdoekjes - Caro B Handmade

Wasbare make-up remover pads - Zero Waste ontschminkingsdoekjes.

Zachte en duurzame reinigingsdoekjes.

Mijn wasbare reinigingsdoekjes bieden een milieuvriendelijk alternatief voor wegwerpwatjes en make-up remover pads. Deze doekjes zijn ontworpen door Caro B Handmade in een aantrekkelijke druppelvorm, gemaakt van hoogwaardig katoen. Ze zijn perfect voor een zero waste reiniging van je gezicht en ogen en dragen bij aan een duurzamere levensstijl.

De reinigingsdoekjes hebben een unieke dubbelzijdige constructie. Aan de ene kant is er een bedrukte katoenen stof, terwijl de andere kant is gemaakt van een dikkere, absorberende Oeko-tex bamboe badspons. Deze combinatie zorgt ervoor dat de doekjes super zacht zijn voor je huid en tegelijkertijd zeer effectief in het verwijderen van make-up en onzuiverheden. Bovendien zijn ze vriendelijk voor het milieu.

Voordelen van ontschminkingsdoekjes.

Het gebruik van deze wasbare ontschminkingsdoekjes biedt vele voordelen:

  • Milieuvriendelijk: Door over te stappen op wasbare doekjes verminder je de hoeveelheid afval die je produceert, wat bijdraagt aan een kleinere afvalberg.
  • Kostenefficiënt: Hoewel de initiële investering hoger kan zijn, bespaar je op de lange termijn geld omdat je geen wegwerpwatjes meer hoeft te kopen.
  • Zacht voor de huid: De combinatie van katoen en bamboe badstof is zacht en geschikt voor alle huidtypen, inclusief de gevoelige huid.
  • Handgemaakt en uniek: Elk doekje is met zorg handgemaakt, waardoor je een uniek en kwalitatief hoogwaardig product krijgt.
  • Verschillende toepassingen: De doekjes zijn veelzijdig en kunnen gebruikt worden met verschillende reinigingsproducten zoals tonic, micellair water, en reinigingsmelk.

Gebruik van de reinigingsdoekjes.

Mijn handgemaakte reinigingsdoekjes zijn veelzijdig en kunnen op verschillende manieren worden gebruikt:

  • Met tonic of micellair water: Gebruik de doekjes om tonic of micellair water aan te brengen en je gezicht te verfrissen en reinigen.
  • Voor het verwijderen van mascara: De bamboe badstof kant is ideaal voor het verwijderen van zowel gewone als waterproof mascara zonder de huid te irriteren.
  • Gezichtsreiniging: Gebruik de doekjes met reinigingsmelk of andere gezichtsreinigingsproducten om make-up en vuil effectief te verwijderen.

Onderhoud van de ontschminkingsdoekjes.

Om de reinigingsdoekjes in optimale conditie te houden, volg je deze onderhoudsinstructies:

  • Na elk gebruik: Spoel de doekjes uit en wrijf ze schoon met heet water om overtollig make-up en vuil te verwijderen.
  • Wassen: De doekjes kunnen in de wasmachine gewassen worden tot 60 graden. Dit zorgt ervoor dat ze grondig gereinigd worden.
  • Strijken: Na het wassen kun je de doekjes strijken op een middelhoge temperatuur om ze weer glad en fris te maken.

Samenstelling van de reinigingsdoekjes.

Mijn handgemaakte reinigingsdoekjes zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen:

  • Oeko-tex Bamboe spons: Gecertificeerd, duurzaam en vrij van schadelijke stoffen, ideaal voor een milieuvriendelijke reiniging.
  • 100% organisch katoen: Zacht en vriendelijk voor de huid, perfect voor dagelijks gebruik.

Voordelen van de reinigingsdoekjes

Deze reinigingsdoekjes zijn een must-have voor iedereen die op zoek is naar een duurzaam en praktisch alternatief voor wegwerpwatjes:

  • Draagbaar: Ze zijn ideaal om mee te nemen onderweg, zodat je altijd en overal je make-up kunt verwijderen.
  • Zero waste: Door deze doekjes te gebruiken, draag je bij aan het verminderen van de hoeveelheid afval die je produceert.
  • Zacht en hypoallergeen: De bamboestof is van nature hypoallergeen en zacht, waardoor het geschikt is voor de gevoelige huid.

Wist je dat?

Mijn ontschminkdoekjes zijn niet alleen effectief, maar ook zeer zacht voor het gezicht. Handgemaakt van 100% bamboestof, zijn ze ideaal voor de gevoelige huid en van nature hypoallergeen. Je kunt de doekjes wassen op 60 graden in de wasmachine, wat zorgt voor een grondige reiniging en behoud van hun kwaliteit. Door hun herbruikbaarheid draag je bij aan een verminderde afvalberg, wat goed is voor het milieu.

Veelgestelde vragen (FAQ)

1. Hoe vaak moet ik de reinigingsdoekjes wassen?

Je kunt de doekjes na elk gebruik uitspoelen en wrijven met heet water. Voor een grondige reiniging was je ze in de wasmachine tot 60 graden. Het is aan te raden om ze na ongeveer vijf tot zeven keer gebruik in de wasmachine te wassen.

2. Kan ik de doekjes gebruiken voor waterproof mascara?

Ja, de bamboe badstof kant van de doekjes is zeer effectief in het verwijderen van waterproof mascara zonder de huid te irriteren.

3. Zijn de doekjes geschikt voor de gevoelige huid?

Absoluut, de doekjes zijn gemaakt van 100% bamboestof, wat van nature hypoallergeen is en zeer zacht voor de gevoelige huid.

4. Hoeveel doekjes heb ik nodig?

Dit hangt af van hoe vaak je make-up draagt en de doekjes gebruikt. Een set van zeven doekjes kan bijvoorbeeld genoeg zijn voor dagelijks gebruik gedurende een week.

5. Hoe kan ik de doekjes het beste onderhouden?

Spoel en wrijf de doekjes met heet water na elk gebruik. Voor een grondige reiniging was je ze in de wasmachine tot 60 graden en strijk je ze op een middelhoge temperatuur om hun vorm en effectiviteit te behouden.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of via e-mail: caroline@carobhandmade.be.

De leukste geborduurde cadeautjes bij Caro B Handmade.

Bij Caro B Handmade bestel je de leukste gepersonaliseerde cadeautjes, zoals babydekentjes, babykleding, mama sweaters, mama bags, knuffeldoekjes en nog veel meer. En het beste van alles is dat je niet hoeft te kiezen uit een lijst van standaard namen. 

Wil je graag Caro B Handmade inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje op mijn sociale media. Ik zet dagelijks ideëen en voorbeelden van bestellingen of van klanten om jullie te inspireren. Volg mij snel op Instagram voor alle geborduurde verhalen en handgemaakte dekentjes met unieke printjes! Ook op Facebook en Pinterest kan je mij terugvinden.

 

Ga hier terug naar de home pagina carobhandmade.be

gepersonalisseerde hydrofieldeken met naam, geborduurde hydrofieldeken, originele hydrofieldoek met volants en geborduurde naam, hydrofieldeken met geborduurde naam, gepersonaliseerde babydeken voor de zomer, zomerse hydrofieldeken, babydeken met naam, handgemaakte babydeken, originele babydekentje, leuke babydeken, babydeken met naam, babydeken met naam, geborduurde babydeken, gepersonaliseerde babydeken, wiegdeken, geboortedeken met borduur, Merchtem

 

gepersonalisseerde hydrofieldeken met naam, geborduurde hydrofieldeken, originele hydrofieldoek met volants en geborduurde naam, hydrofieldeken met geborduurde naam, gepersonaliseerde babydeken voor de zomer, zomerse hydrofieldeken, babydeken met naam, handgemaakte babydeken, originele babydekentje, leuke babydeken, babydeken met naam, babydeken met naam, geborduurde babydeken, gepersonaliseerde babydeken, wiegdeken, geboortedeken met borduur, Merchtem

 

Zurück zum Blog

Hinterlasse einen Kommentar

Bitte beachte, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen.

1 von 3