Ontdek mijn fysieke winkel in Peizegem: een oase van ambacht en gezelligheid.

Een oase van ambacht en gezelligheid.

Welkom in mijn fysieke winkel in Peizegem, deelgemeente van Merchtem, een plek waar vakmanschap en warmte samenkomen om een unieke winkelervaring te creëren.

Nieuwbaan 81, 1785 Peizegem (Merchtem).

Hier kun je niet alleen mijn handgemaakte kinderspullen bewonderen en kopen, maar ook de magie van live borduren meemaken in mijn borduuratelier.

Daarnaast bied ik een zorgvuldig geselecteerd assortiment van gerenommeerde merken zoals Jollein, Koeka, Happy Horse, Baby Gi, Living Nature, Mushie, Mushie verzorgingsproducten, en Botanee. Laten we samen deze bijzondere winkel verkennen.

Ontdek hier alle leuke merkjes zoals Jollein, Koeka, Happy Horse dat ook geborduurd kunnen worden.

Winkel in peizegem - borduren - handgemaakt

Het hart van de winkel: het borduuratelier.

Een van de meest unieke aspecten van mijn winkel in Peizegem is het borduuratelier. Hier kun je mij live aan het werk zien terwijl ik kleding borduur voor bedrijven en kraamcadeaus. Het is een fascinerend proces dat begint met een eenvoudig stuk stof en eindigt met een prachtig, gepersonaliseerd kunstwerk.

Professionele borduurmachines - borduren - borduren van kleding - Atelier in Peizegem - Borduurstudio Caroline - Borduren van Naam

De kunst van het borduren.

Borduren is een oude ambacht die tijd, geduld en precisie vereist. In mijn atelier gebruik ik moderne technologieën en machines om ervoor te zorgen dat elk stuk perfect is. Of het nu gaat om een bedrijfslogo op een uniform of een naam op een kraamcadeau, elk ontwerp wordt met de grootste zorg en aandacht voor detail uitgevoerd.

Ontdek hier alle handgemaakte Caro B Handmade kinderspulletjes

Persoonlijke touch en creaties.

Een van de redenen waarom klanten graag bij mij komen voor borduurwerk, is de persoonlijke touch die ik aan elk stuk geef. Ik werk nauw samen met mijn klanten om ervoor te zorgen dat het eindresultaat precies is wat ze voor ogen hebben. Dit betekent dat elk borduurwerk uniek is en speciaal ontworpen om aan de wensen van de klant te voldoen. 

Creaties van Caro B Handmade - Uniek - geborduurd met naam - borduren - fysieke winkel

Live demonstraties in de winkel.

Het borduuratelier is niet alleen een werkplek, maar ook een plek waar klanten de magie van borduren in actie kunnen zien. Tijdens je bezoek aan de winkel kun je mij live aan het werk zien, wat een unieke en boeiende ervaring is. Het geeft je een kijkje achter de schermen en laat je zien hoeveel vakmanschap en toewijding er in elk stuk zitten.

Een gezellige winkel vol kinderspullen.

Naast het borduuratelier, biedt mijn winkel in Peizegem een warme en gezellige sfeer waar je een breed scala aan kinderspullen kunt ontdekken. Van handgemaakte artikelen tot zorgvuldig geselecteerde merken, er is voor ieder wat wils. 

Fysieke winkel van Caro B Handmade - Winkel - Atelier - Naaiatelier - Borduren - Borduren van kleding - bedrijven - kraamcadeau's

Handgemaakte artikelen met mijn "Handmade in Belgium Label".

Mijn handgemaakte artikelen zijn het hart en ziel van de winkel. Elk stuk is met de hand gemaakt in mijn atelier en ontworpen om zowel mooi als functioneel te zijn. Hier zijn enkele van de handgemaakte items die je in de winkel kunt vinden:

- Babydekentjes: Zachte en comfortabele dekentjes met unieke printjes die speciaal voor mij zijn ontworpen.
- Babynestjes: Gezellige en veilige plekjes voor je baby om te rusten en te spelen.
- Boxpakjes: Stijlvolle en comfortabele kledingstukken voor baby's, met aandacht voor detail en vakmanschap.
- Slaapzakken: Perfect voor een goede nachtrust, met unieke ontwerpen en hoogwaardige materialen.

Label Handmade in Belgium van Unizo - handgemaakt - borduren - babydeken

Ontdek hier alle handgemaakte Caro B Handmade kinderspulletjes

Gerenommeerde merken in de winkel en de webshop.

Naast mijn handgemaakte artikelen, bied ik ook een zorgvuldig geselecteerd assortiment van gerenommeerde merken die bekend staan om hun kwaliteit en design. Hier zijn enkele van de merken die je in mijn winkel kunt vinden:

- Jollein: Bekend om hun stijlvolle en functionele babyproducten, van dekens tot speelgoed.
- Koeka: Biedt een breed scala aan producten, van kleding tot accessoires, allemaal ontworpen met oog voor detail en kwaliteit.
- Happy Horse: Een favoriet voor knuffels en speelgoed die zowel schattig als duurzaam zijn.
- Baby Gi: Luxe babykleding en accessoires die comfort en stijl combineren.
- Mushie: Biedt prachtige verzorgingsproducten en accessoires die zowel praktisch als mooi zijn.
- Botanee: Natuurlijke en biologische verzorgingsproducten die zacht zijn voor de gevoelige huid van baby's.

Ontdek hier alle leuke merkjes zoals Jollein, Koeka, Happy Horse dat ook geborduurd kunnen worden.

Mushie - kraamcadeau's - BIBS - slabbetjes - tutjes

Een persoonlijke winkelervaring bij Caro B Handmade.

Wat mijn winkel in Peizegem echt bijzonder maakt, is de persoonlijke aandacht die je hier krijgt. Ik ben altijd aanwezig om je te helpen en advies te geven. Of je nu op zoek bent naar het perfecte kraamcadeau of hulp nodig hebt bij het samenstellen van je babyuitzet, ik sta klaar om je te helpen.

De magie van handgemaakte artikelen.

Het kiezen van handgemaakte artikelen betekent kiezen voor kwaliteit, originaliteit en vakmanschap. Elk stuk in mijn winkel is met liefde en zorg gemaakt, en dat zie je terug in de details en afwerking.

Handgemaakte babydeken met naam - geborduurd met naam - Caro B handmade - Merchtem

Unieke printjes, exclusief Caro B Handmade.

Een van de dingen die mijn handgemaakte artikelen zo uniek maken, zijn de speciaal ontworpen printjes. Deze printjes zijn exclusief voor mijn producten en je zult ze nergens anders vinden. Dit betekent dat elk stuk echt uniek is en speciaal voor jou is gemaakt.

Kwaliteit en duurzaamheid.

Bij het maken van mijn handgemaakte artikelen gebruik ik alleen de beste materialen om ervoor te zorgen dat elk stuk niet alleen mooi is, maar ook duurzaam en lang meegaat. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op de kwaliteit en duurzaamheid van elk product dat je bij mij koopt.

Persoonlijk & uniek van Caro B Handmade.

Elk handgemaakt artikel in mijn winkel is uniek en persoonlijk. Dit betekent dat je iets echt speciaals krijgt dat met de hand is gemaakt en speciaal voor jou is ontworpen. Of het nu gaat om een babynestje met een uniek patroon of een boxpakje met een speciale afwerking, elk stuk is een kunstwerk op zich.

Ontdek hier alle handgemaakte Caro B Handmade kinderspulletjes

Een uitnodigde sfeer.

Mijn winkel in Peizegem is meer dan alleen een plek om te winkelen; het is een plek om te ontdekken, te ontspannen en te genieten. De uitnodigende sfeer zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt, en de gezellige inrichting maakt het een plezierige plek om tijd door te brengen.

Borduurmachine - workshops borduren - babydeken - Merchtem

Een plek om te ontdekkken.

Met een breed scala aan producten, van handgemaakte artikelen tot gerenommeerde merken, is er altijd iets nieuws te ontdekken in mijn winkel. Of je nu op zoek bent naar een specifiek product of gewoon wilt rondkijken, je zult altijd iets interessants vinden.

Persoonlijk service & advies.

In mijn winkel krijg je persoonlijke service en aandacht. Ik ben altijd beschikbaar om je te helpen met advies en suggesties, en ik neem de tijd om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop. Dit persoonlijke contact maakt winkelen in mijn winkel een plezierige en bevredigende ervaring.

Een gezellige ontmoetingsplaats. 

Mijn winkel is ook een gezellige ontmoetingsplaats waar je andere ouders en klanten kunt ontmoeten. Of je nu komt voor een specifiek product of gewoon wilt rondkijken, je zult altijd een warme en gastvrije sfeer vinden.Maar ook voor mijn borduur-worksshop dat ik binnenkort zal organiseren in de winkel. 

Heb je interesse in mijn workshops? Schrijf je zeker in via de Nieuwsbrief.

winkel in Peizegem - borduren - borduren met naam - babydeken - babydekentje borduren met naam van de baby

Kom langs en ontdek het zelf.

Ik nodig je van harte uit om mijn winkel in Peizegem te bezoeken en zelf de unieke en gezellige sfeer te ervaren. Of je nu op zoek bent naar handgemaakte kinderspullen, gerenommeerde merken, of gewoon wilt genieten van een persoonlijke en gastvrije winkelervaring, je bent altijd welkom.

Laat je persoonlijk adviseren door mij en ontdek de unieke en prachtige producten die ik met trots aanbied. Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen bij het vinden van het perfecte product voor jou en je baby.

Mijn winkel in Peizegem is meer dan alleen een winkel; het is een plek van vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service. Met een breed scala aan handgemaakte artikelen en gerenommeerde merken, biedt mijn winkel iets voor iedereen. Kom langs en ontdek het zelf, en ervaar de magie van handgemaakte kinderspullen en live borduren.

Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen bij het vinden van het perfecte product voor jou en je baby.

Speelgoedmand - mand met naam - mand met punnik - Punniknaam - palmmand - decoratie kinderkamer

Heb je nood aan wat inspiratie?

Neem dan een kijkje op mijn sociale media. Ik zet hier dagelijks ideëen en voorbeelden op om jullie te inspireren van de geborduurde artikels en handgemaakte dekentjes met unieke printjes! Ook op instagram probeer ik dagelijks ideeën te delen, volg jij mij al? Ook op facebook kan je mij vinden.

Heb je nog vragen over het dekentje, de stoffen of de verwerkingstijd? Stuur me een bericht via de chat-knop op de webshop of via de contactformulier.

Ga hier terug naar de home pagina carobhandmade.be

 

Regresar al blog

Deja un comentario

Ten en cuenta que los comentarios deben aprobarse antes de que se publiquen.

1 de 3